Tiimi

Meistä

Olemme olleet mukana luomassa montaa kotimaisen podikentän menestystarinaa ja autamme mielellämme sinunkin podisi lentoon.

Ota yhtyettä
Ota yhtyettä

Klaus

Hietala

CEO, Co-founder, Sales, Copywriter, Account Executive
|
+358 40 716 2522

Klaus on toinen Krash Oy:n perustajista. Hän konseptoinut kymmenittäin suosittuja podcast-sarjoja maamme eturivin yrityksille ja vaikuttajille. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja erikoistunut opinnoissaan media ekologian, sosiaalisen vallankäytön ja poliittisen viestinnän teemoihin. Klaus on myös vannoutunut Marshall McLuhanin ihailija.

Tapio

Auvinen

COO, Co-founder, Sales, Visual Identity, Financial Manager
|
+358 50 494 3563

Tapio on toinen Krash Oy:n perustajista. Ennen Krashia hän toimi ammattikuvaajana ja kuvasi yrityksille kuten Rovio ja Unity. Podcastien saralla hän on tuonut videopodcastit osaksi suomalaista tarjoamaa ja perfektoinut kevyen tuotannon keskusteluohjelman visuaalista tyyliä. Hän on myös vastannut useiden huippusuosittujen podcastien visuaalisesta ilmeestä sekä täydestä toteutuksesta. Tapio on perehtynyt erityisesti YouTuben sekä Instagramin yhteisöihin sekä niiden tuomiin markkinoinnin mahdollisuuksiin. Tapion alan vaihdoksesta kuvaajasta podcast-yrittäjäksi kirjoitettiin Suomen Yrittäjien uutisiin.

Herdian

Rusmana

Video Podcast Producer, Editor, Marketing
|
+358 50 598 8925

Herdian on itseoppinut audiovisuaalinen tuottaja ja leikkaaja, joka hyödyntää tietojenkäsittelyn opintojaan päivittyvien teknologioiden omaksumisessa. Hän ammentaa aikaisempaa kokemustaan lyhytelokuvien ja musiikkivideoiden tuotantoassistenttina hyödyntäen sitä videopodcast-tuotannoissaan. Vapaa-ajallaan hän toimii Jäbät & Tunteet -podcastin luovana konseptintuottajana ja audiovisuaalisen sisällön tuotantovastaavana.

Fiia

Lindfors

Audio Podcast Producer, Editor, Sound Design
|
+358 50 344 9011

Fiia toimii audiostudion seuraneitinä ja hänen editointipöytänsä läpi kulkee kymmeniä viikoittain maksullisille alustoille julkaistavia pitkän linjan podcasteja sekä myös vapaan jakelun vaikuttaja- ja yrityspodeja. Hänen kuratoimiaan mainosmateriaaleja kulutetaan somessa viikoittain satoja tuhansia kertoja, ja hän toteaakin aivojensa “klippiytyneen” siinä määrin, että ne etsivät jatkuvalla syötöllä myös vapaa-ajan viihdykkeistä iskevimpiä “klipattavia” mainoskohtia. Fiia on käynyt Laajasalon opiston medialinjan ja hänen sydäntään lähellä ovat vaikuttajaskene, sometrendit, lifestyle-sisältö sekä asiakassuhteet ja -tyytyväisyys.

Roni

Ylä-Jussila

Video Producer, Motion Graphics, Editor, Gaffer, DoP
|
+358 40 411 6625

Roni on ammattivideokuvaaja, joka luo visuaalisesti vaikuttavia ja dynaamisia sisältöjä. Taitoa ja osaamista löytyy laajasti monesta eri tuotannoista, jotka pyörittävät isoja katselukertoja kaikilla mahdollisilla kanavilla. Kuvaamisen lisäksi löytyy ammattitaitoa myös liikkuvan grafiikan tekemisestä, jotka voit löytää kaikista tuotannoistamme ja mainoksista. Intohimona kuvaaminen, ja Ronin voi löytää usein miten elokuvakameransa kanssa, myös vapaa-ajalla.