Koulutus & Suunnittelu

Krashin työpajat taipuvat moniin tarpeisiin aina podcast-koulutuksista valmiiden sarjojen markkinointistrategioiden suunnitteluun asti

Koulutus & Suunnittelu

Suunnitteluvaihe

Vaikka podcast onkin monesti vapaamuotoista keskustelua, se ei tarkoita, etteikö podcasteja tulisi suunnitella kunnolla. Suunnitteluvaiheeseen liittyy paljon muutakin, kuin pelkkien podijaksojen aiheiden miettimistä.

Se sisältää mm. Sarjan kohderyhmittämisen, sarjan nimen keksimisen, vierasehdotusten miettimisen, juontajan castaamisen, podcastin graafisen ilmeen suunnittelun, äänimaiseman suunnittelun ja tarvittavien some-materiaalien konseptoinnin.

Räätälöidyt työpajat

Me järjestämme räätälöityjä työpajoja, joissa edetään aina ongelmasta ratkaisuun. Tyypillisin 4 tuntia kestävä työpajamme sisältää kokonaisen podcast-sarjan konseptoinnin ideasta toteutussuunnitelmaan.

Työpaja noudattaa Krashin “content creation toolkitin” -mukaista mallia, voit ladata ja täyttää toolkitin myös täysin itsenäisesti halutessasi.

Esimerkkejä muista työpajoistamme

  • Oman median luominen: mitkä alustat ja mitä sisältöä? 
  • Podcasteissa esiintymisen perusteet
  • Olemassa olevan podcastin jatkojalostaminen
Me tuotamme podcastisi alusta loppuun avaimet käteen -periaatteella, voit osallistua prosessiin juuri sen verran, kuin itse haluat. Tekemisen tapoja on monia, mutta meidän tehtävämme on varmistaa se, että podcast-asiat eivät täytä koko työpöytääsi.

Ota yhteyttä ja räätälöidään juuri sinun tarpeisiisi sopiva työpaja!

Saatavilla myös asiantuntijapuheenvuorot seuraavista aiheista:

  • Oman median merkitys yritykselle
  • Ammattilaisesta vaikuttajaksi
  • Suomalainen podcast-ekosysteemi
Ota yhteyttä

Suunnitellaanko sinullekin oma ohjelma?

Pyydä tarjous
Pyydä tarjous