Moni yritys kärsii sisältövajeesta

Asiantuntijaorganisaatioissa koettu sisältövaje on yleinen ilmiö, joka voi aiheuttaa monia haasteita. Mitkä ovat sisältövajeen oireita? Tehokas lääke tähän vaivaan on monikanavaiset videopodcastit.

Tunnista ongelmat ja löydä tehokkaat ratkaisut

Etenkin asiantuntijaorganisaatioissa akuutti sisältövaje on varsin yleinen diagnoosi. Sen yleisimpiä oireita ovat mm. seuraavat:

  • Repaleiset ja toisiinsa liittymättömät somepostaukset
  • Muutaman seuraajan YouTube-kanavat
  • Jatkuva tarve nyhjästä tyhjästä sisältöä kanaviin
  • Lyhytvideoiden tekeminen tuntuu vaikealta ja epäluontevalta
  • Oman asiantuntijuuden esiin tuominen somessa on haasteellista

Onneksi vaivaan on olemassa myös lääke, nimittäin monikanavaiset videopodcastit. Näitä voi toki kutsua halutessaan myös yrityksen omaksi mediaksi. Niiden pääasiallinen funktio on tuottaa laadukasta, asiantuntijuutta korostavaa ja katsojia kiinnostavaa sisältöä käytännössä kaikkiin sosiaalisen median alustoihin.

Joka kuukautinen sisältövajeen lääkeannos voi olla esimerkiksi seuraava:

  • 2 jaksoa podcast-ohjelmaa (Spotify, Apple podcasts, Podimo, YouTube)
  • 2 blogipostausta (Omat verkkosivut)
  • 6 someklippiä jaksoista (Instagram Reels, TikTok, LinkedIn, Facebook, X)
  • 12 postattavaa somekuvaa, LinkedIn, facebookiin yms

Yhteensä 22 palaa laatusisältöä kuussa, eli käytännössä jokaiselle arkipäivälle jotakin postattavaa.

Ja mikä parasta, sinun ei tarvitse tehdä tätä sisältöä itse, vaan Krash tekee sen puolestasi!

Ota yhteyttä ja suunnitellaan sinullekin oma ohjelma!

Miten monikanavaiset videopodcastit eroavat perinteisistä podcasteista ja miten ne voivat auttaa ratkaisemaan sisältövajeen?

Monikanavaiset videopodcastit eroavat perinteisistä podcasteista siinä, että ne tuottavat sisältöä useille eri alustoille, kuten esim. suoratoistopalveluihin (Spotify, Apple Podcasts, Podimo ja YouTube), sosiaaliseen mediaan (LinkedIn, Facebook, Instagram ja TikTok) ja yrityksen omille verkkosivuille.

Näiden videopodcastien avulla voidaan luoda monipuolista ja asiantuntijuutta korostavaa sisältöä, joka tavoittaa laajemman yleisön eri kanavissa.

Millaisia aiheita ja teemoja monikanavaisissa videopodcasteissa yleisesti käsitellään, ja miten ne voivat tukea asiantuntijaorganisaation brändiä ja viestintää?

Monikanavaisissa videopodcasteissa käsitellään yleensä asiantuntijaorganisaation keskeisiä teemoja ja aiheita. Tarkoituksena on tukea brändin viestintää ja asiantuntijuuden esille tuomista sosiaalisessa mediassa. Näitä aiheita voivat olla esimerkiksi ajankohtaiset trendit, alan uutiset, käytännön vinkit ja asiakaskokemukset.

‍‍

Mitkä ovat tyypillisimpiä haasteita, joita asiantuntijaorganisaatiot kohtaavat sisällöntuotannossa?

Tyypillisimpiä haasteita sisällöntuotannossa ovat sisältövajeen kokeminen, sopivan sisällön luominen eri kanaviin ja oman asiantuntijuuden esiin tuominen somessa. Monikanavaiset videopodcastit voivat auttaa näiden haasteiden voittamisessa tarjoamalla johdonmukaisen ja laadukkaan sisällön, joka tavoittaa eri kohderyhmät eri alustoilla.

Lisäksi ne voivat helpottaa sisällöntuotantoa tarjoamalla valmiita jaksoja, jotka on helppo jakaa eri kanaviin.

Tilaa Krashin uutiskirje

Tilaa viimeisin blogikirjoitus